Як відновити організм та скинути вагу після свят
Вже традиційно під час свят українці готують різноманітні калорійні страви. Заздалегідь готувалась до застілля й полтавка Алла Резнікова.
"Готувала олівʼє, салат з ананасами та кукурудзою, качку запечену з яблуками, домашню ковбаску, відбивні та різні нарізки. Все домашнє та має гарний вигляд. Хочеться все скуштувати й після цього є важкість у шлунку та й голова болить після шампанського", – розповіла полтавка Алла Резнікова.
Після свят варто стежити за раціоном та займатися спортом, говорить дієтолог Анна Мохонько.
"Якщо є відчуття важкості, то можуть допомогти сорбенти та збалансоване харчування: салати, порція білка та каші. Тобто, чим простіше їжа, тим легше вона засвоюється", – розповіла дієтолог Анна Мохонько.
Від відчуття важкості та похмілля допомагає відвар шипшини та вітамін С.
Анастасія Абаніна, Станіслав Авдєєв, PTV Полтавське Телебачення