На автодорозі Київ - Харків перекинулася вантажівка з каменем. ВІДЕО

27 серпня 2021 0
Олена Кулага
У Полтавській області вантажівка наїхала на бетонні блоки, внаслідок цього транспортний засіб перекинувся.







26 серпня близько 21:30 на автодорозі Київ - Харків - Довжанський неподалік повороту на місто Красноград, сталася дорожньо-транспортна пригода, повідомила пресслужба патрульної поліції Полтавської області.

За попередньою інформацією, 51-річний водій вантажного автомобіля "Volvo" з напівпричіпом не впорався з керуванням та наїхав на бетонні блоки. Внаслідок цього транспортний засіб перекинувся. Відбулося витікання дизельного палива на проїзну частину та його загоряння, після чого загорілася вантажівка. 

Водія вантажівки з пораненнями середньої тяжкості доставили до першої міської клінічної лікарні міста Полтави. Наразі чоловік перебуває вдома.  

За інформацією пресслужби головного управління Нацполіції в Полтавській області, наразі вирішують питання про внесення відомостей до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості  тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Як повідомила пресслужба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Полтавській області, на даний час рух автодорогою в напрямку Харкова розблокований.

фото: телеграм-канал голови ПОДА Олега Синєгубова, ГУ ДСНС Полтавської області

відео: телеграм-канал Oleg Demidenko