На автодорозі Київ – Харків – Довжанський легковик в’їхав у відбійник

02 серпня 2021 0
Тетяна Наказненко
На Полтавщині на автодорозі Київ – Харків – Довжанський автомобіль в’їхав в металеву огорожу: пасажирку легковика з пораненнями госпіталізували.

2 серпня близько 9:40 на автодорозі Київ – Харків - Довжанський поблизу села Велика Круча Пирятинської тергромади Лубенського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

За інформацією пресслужби Головного управління Нацполіції Полтавщини, 64-річний водій автомобіля "Mazda" наїхав на металеву огорожу. У результаті аварії, 66-річна пасажирка легковика отримала тілесні ушкодження, її доставили до місцевої лікарні.

Вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.  

Поліціянти встановлюють обставини та причини ДТП.

Нагадаємо, на автодорозі Київ - Харків неподалік села Циганське зіткнулися мікроавтобус і легковик: поранень зазнали дев'ятеро осіб, серед яких - шестеро неповнолітніх.

фото: пресслужба ГУ НП у Полтавській області