Ніжний та бюджетний: ПП-десерт з ряжанки та какао для чудового настрою та швидкого схуднення
Через війну чимало людей почали активно заїдати стрес, зокрема, шкідливими і висококалорійними солодощами. Втім, окрім короткотривалого задоволення така тенденція призвела до появи зайвих кілограмів. Тож, аби смакувати досхочу час переходити на ПП-десерти. Одним з таких рішень стане ніжне суфле з ряжанки, какао та желатину. Створене без додавання цукру, воно стане щоденним десертом, який можна швидко та легко приготувати з досить бюджетних інгредієнтів та здивувати гостей чи родину. Лайфхаки для приготування смачного суфле з ряжанки: • Вивчіть спосіб приготування желатину, вказаний на упаковці. Найзручнішим для цього рецепту буде звичайний швидкорозчинний желатин. • Ряжанка для суфле обов'язково повинна бути максимально свіжою. • Для суфле краще використовувати натуральний какао, в крайньому випадку можна замінити какао дитячим "Несквіком". • Зробити десерт кориснішим можна, замінивши цукор медом або іншим натуральним замінником цукру. • Чим більше бульбашок вийде при збиванні суфле блендером, тим ніжнішим вийде сам десерт. Інгрідієнти: • 300 мл ряжанки; • 5 г какао; • 10 г швидкорозчинного желатину; • 50 мл води; • мед або інший натуральний підсолоджувач. Спосіб приготування: 1. Змішайте желатин з водою і поставте суміш у мікрохвильову піч на 15 секунд. Якщо желатин не розчинився повторіть цю дію. 2. Всипте у ряженку какао і мед, влийте розчинений желатин і гарненько збийте усе це блендером. 3. Розлийте готове суфле в креманки або склянки, та поставте їх у холодильник на 20-30 хвилин.